Stefan Knapen

PhD-student – Co-assistent

Contact

Wil je met mij contact opnemen? Dat kan!

Twitter: @StefanSSF

Email: author@studysuccessful.com

Telefoon: 06-29303638

KvK nummer: 01182908

2 Comments

 1. Hoi Stefan,

  Ik kwam via Google bij je artikel terecht, waar je de ambitie uit om 500 artikelen in één jaar te schrijven: http://stefanknapen.com/500-artikelen-jaar-online-schrijven-als-een-bijbaan/.

  Ook ik zat met het idee om voor een artikeldirectory te schrijven, om een passief inkomen te creëeren. Ik houd me alleszins veel mee bezig met schrijven en heb er een activiteit van gemaakt.

  Wat ik me afvroeg, hoeveel verdien je zo met je artikels op zo’n directory? Hoeveel heb je er momenteel staan en wat brengt het concreet op? Ik wil op korte termijn een 250-tal unieke artikelen posten op Xead of Infonu (ben nog niet uit welke).

  Ik zag ook dat de artikeldirectory waar jij over spreekt gericht is op Engelse content. Klopt dit?

  Groetjes,
  Jonathan

 2. Dag Stefan,

  Voor onze eerstejaars studenten Communicatie en Informatie Wetenschappen (Bedrijfscommunicatie) organiseren wij elk jaar mentorbijeenkomsten. Tijdens die bijeenkomsten krijgen de studenten o.a. de gelegenheid om hun studievaardigheden bij te schaven. Voor het komende studiejaar zijn we op zoek naar een inspirerende spreker die voor een verwacht publiek van 120 studenten een voordracht kan houden over onderwerpen als studieplanning, timemanagement en/of samenwerking (projectmanagement).
  Zouden we jou daarvoor kunnen inschakelen?

  Met vriendelijke groet,
  Mattie Lagarrigue
  Docente ACV
  Radboud universiteit Nijmegen
  m.lagarrigue@let.ru.nl

Leave a Reply

Required fields are marked *.