Stefan Knapen

PhD-student – Co-assistent

Verbaas Ieder Kassameisje en Bespaar Ruimte in je Portemonnee

| 1 Comment

2013-07-07 18.10.49Afgelopen maanden was het gemiddelde gesprek met een kassameisje in de Albert Heijn een stuk interessanter dan de gesprekken die ik ervoor had. Eerst een verbaasde blik van het kassameisje, daarna nog meer verbazing en vervolgens een reactie als ‘Wow, dat is leuk!’ Dit gaat niet over een nieuwe piercing, vreemde haarstijl of een leuk shirt, maar over een simpele lifehack.

Bespaar Ruimte in je Portemonnee

Sinds een halfjaar heb ik een beduidend kleinere portemonnee. Deze portemonnee (de secrid, absoluut aan te raden, ook nog eens van een Nederlands bedrijf!) heeft geen ruimte voor kleingeld (mijn broekzak wel) alleen voor wat briefgeld en ongeveer 8-10 pasjes. Op dit moment heb ik 9 pasjes in mijn portemonnee.

Dit kan door het handige pasje van ‘PasjeNU‘. Deze website geeft je de mogelijkheid om 8 barcodes van verschillende pasjes op één simpel pasje te drukken. Een besparing dus van 7 pasjes in je portemonnee.

Het proces is heel simpel, je kiest wat voor een pas je wilt maken (1 met 4 barcodes en een foto of 1 met 8 barcodes), je voert de barcodes in en je laat hem drukken. Voor maar 4 euro. Aangezien iedereen een Albert Heijn bonuskaart heeft, kan je die alvast inwisselen, dus het zou nooit een pas extra in je portemonnee zijn.

Wat mij betreft is het die vier euro allang waard geweest. Al is het alleen al steeds opnieuw de verbazing van de kassameisjes:

AH: “Heeft u een bonuskaart?”
Stefan: “Ja, het is de bovenste.” *Geeft pasje*
AH: “Huh?” *BLIEP* “Oh! Wat handig, zelf gemaakt?”
Stefan: “Nee hoor, pasje.nu, 4 euro, fijne dag nog!”

Enjoy.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

One Comment

  1. Stefan, ouwe! Dit is geniaal! Wij zijn er helemaal bij!!

Leave a Reply

Required fields are marked *.