Stefan Knapen

PhD-student – Co-assistent

Writings

English: see below

In groep vier maakte ik een klein boekje voor de juffrouw met de titel ‘Griezels’, het begin van mijn schrijfcarrière?

En nu? Nu schrijf ik voor meedere websites. Ik hou ervan, het overbrengen van gedachten door middel van papier, iets blijvends. Enthousiast zijn zonder geluid en gezicht. Heerlijk.

Waar ik schrijf

  • StefanKnapen.com. Op het moment is dit misschien nog wel de blog die ik het beste bij houd. Hier post ik af en toe een artikeltje als ik iets van m’n hart moet, of als ik een leuke update heb.
  • Mijn blog, StudySuccessful. Dit is mijn eigen toffe project, mijn baby. Het startte allemaal in 2008 als ‘TheDutchSchoolKid’ en in mei 2009 besloot ik over te stappen op een eigen domeinnaam en betaalde hostingservice. De site gaat over studeren, studentenleven en persoonlijke ontwikkeling. En dat allemaal in het Engels dan ook nog. De artikelen op de site zijn dan ook zeer afwisselend! Van ‘5 things we can learn from the awesome Barney Stinson‘ en ‘22 reasons to start a blog as a student‘ tot meer diepgaande artikelen als ‘Multitasking verses Hard Focus (or Productivity versus Comfort?)‘ of ‘Why do we want the gift called productivity?‘ Inmiddels meer dan 5000 bezoekers per maand, ik word ook steeds trotser.
  • Lifehacking.nl. De enige Nederlandse site waar ik voor schrijf. Met Nederlands als moedertaal is dit ook wel lekker af en toe. Lifehacking.nl is een site over ‘slimmer werken, slimmer leven’, kleine snelle trucjes (hacks) om iets sneller of makkelijker te doen dan de gemiddelde mens. Een geweldige community eromheen, die gemotiveerd is en enthousiast. Artikelen als ‘De gevaren van Gratis‘ en ‘Powernappen, waarom en hoe?‘ komen bij mij vandaan.

Guest posts

Niets is cooler dan je eigen ideeën op andere blogs delen dan je eigen. Een ander publiek, een andere mening, ik hou ervan. Mocht jij nou een artikel van mijn hand willen, neem dan even contact op!

English:

In fourth grade, I made a little book called ‘Griezels’, which is Dutch for ‘Monsters’ for my teacher. Was that the beginning of my writing carreer? Perhaps.

Anyway, I write now for several websites. Love to write, bringing thoughts through words, being enthusiastic without a voice and a face.

Where I write

Guest Posts

Nothing is more awesome than sharing your ideas on other blogs than your own. I like to write guest posts for other sites, contact me if you want one!

One Comment

  1. Pingback: Where are you in 20 years? | Living a successful college life

Leave a Reply

Required fields are marked *.